Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná herečka Judit Bárdos původně ve filmu Poslední závod hrát neměla. Vybrali ji na poslední chvíli, protože původní představitelka role manželky Bohumila Hanče Eva Josefíková otěhotněla. Přitom herečce ve filmu vycpávali bříško, což jsme tedy nepochopili.

"Nechtěla bych úplně prozrazovat děj, ale hodně lidí stejně ví, jak to bylo. Slávka Hančová o jedno dítě přišla, a asi i proto se tak bála o svého muže. Takže ve filmu těhotná pořád nebyla. A to, že jsem byla vybraná já, které museli bříško vycpávat, bylo asi i z bezpečnostních a zdravotních důvodů," myslí si Judit, které prý přišlo bříško celkem vhod, když se natáčelo v zimě. "Zahřálo mě," smála se herečka, která byla nadšená i z dobových kostýmů.

Kvůli svojí postavě se na rozdíl od mužských kolegů nemusela pustit do náročného tréninku lyžování. "Já jsem takový věčný začátečník. Na horách jsem byla na lyžáku dvakrát se školou, pak ještě dvakrát soukromě, ale velké pokroky jsem neudělala," svěřila Judit.

Reklama

Další články

Načítám