Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Alice Bendová prozradila, že je před podpisem na novou roli ve filmu. A i když o svůj zevnějšek krásná herečka dbá, svěřila se, že potřebuje nové zuby. Avšak ačkoliv je teprve před podpisem, na novou roli se připravuje již nyní a začíná se zkrášlovat. “Ano, součástí mé nové role je i "americký" úsměv”, přiznává Alice.

Alice musela vyměnit staré zuby za nové

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozhodla se navštívit kliniku YES VISAGE v Praze a podstoupit novinku z oboru stomatologie. Jedná se o novou generaci ordinačního bělení zubů, které díky nové patentované technologii využívá maximální vybělení, ale při minimálním obsahu agresivních látek. Tedy bělící systém, který má za třetinový čas při nižších koncentracích peroxidu vodíku trojnásobný účinek v porovnání s konkurenčními produkty. Vybělení až o 8 odstínů, které ale oproti současným metodám na trhu nenarušuje zuby, jejich strukturu ani komfort klienta, tedy nebolí. Součástí je navíc také patentovaná technologie výživy - tzv. tekutá sklovina s účinnými látkami, která se snadno integruje do skloviny zubu, čímž výrazně ovlivní stálost a trvalost bílého odstínu vybělených zubů a radikálně sníží kazivost a narušení zubů.

Nové zuby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"V minulosti jsem už bělení zubů podstoupila a už po deseti minutách jsem s bolestí vyskočila z křesla a řekla si už nikdy více. Ale teď jsem musela překonat strach, nechala si dopodrobna tuto novou metodu vysvětlit a šla jsem na to. Tady je důkaz jak jsou herci pro svou roli kolikrát odhodláni trpět!" svěřila se s úsměvem Alice. "Ale bylo to opravdu jak pohádkové mávnutí zázračným proutkem, opravdu bez bolesti s výsledkem, kterému jsem pomalu nechtěla ani sama uvěřit," dodala k výsledku Alice.

Bělení pro každého zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celý proces zaručuje stálost vybělených zubů na velmi dlouhou dobu, avšak záleží také na návycích a životosprávě každého. Nicméně na klinice YES VISAGE dostává každý klient zdarma také profesionální bělí sadu na domácí použití. "Na vzorníku jsem dosáhla nejbělejšího efektu, takže já jsem se svým výsledkem určitě maximálně spokojená," pochvalovala si po zákroku Alice.

Bělení na klinice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak bělení na klinice YES VISAGE v Praze probíhalo se můžete podívat na videu.

TIP: Soutěžte o nové bělení zubů na klinice YES VISAGE

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I vy můžete podstoupit ordinační bělení zubů nové generace na klinice YES VISAGE jako Alice Bendová a to zcela zdarma. Stačí jen zodpovědět na jednoduchou soutěžní otázku.

Další články

Načítám