Hlavní obsah
Článek

Když jsme uvažovali nad tím, že by mohl mít Marian Vojtko (51) problém s maskérkami, když krátce před znovuuvedením muzikálu Fantom opery vyrazil na dovolenou do Spojených arabských emirátů, netušili jsme, že se z dovolené se spáleným obličejem vrátí někdo úplně jiný z ansámblu.

Diváci to sice díky šikovným maskérkám a světlům téměř nepostřehli, ale zpěvačka Monika Sommerová (37) měla tvář téměř rudou. Podcenila horské slunce při lyžovačce ve Francii. "Mám i úplně rozedřené rty. Od maskérek jsem dostala vynadáno, musely kvůli mně shánět tmavší odstín líčidel," svěřila Super.cz Sommerová, která nepotěšila ani producenta Františka Janečka (79). Z hor přijela ráno, večer už hrála a nestihla ani žádnou zkoušku před tím, než se Fantom opery od 19. března začal v GoJa Music Hall opět uvádět.

"Slibuju, že už se nic podobného nestane. Teď se budu opravdu pilně připravovat na konkurz na Bídníky. Líbila by se mi role Cossety, ale možná už na ni budu stará. Další alternativou je Fantinu. Každopádně bych v Bídnících ráda byla, je to další muzikál snů," uzavřela.

Konkurzy na všechny role v Bídnících se budou v Divadle GoJa Music Hall konat od 5. do 7. dubna. Zájemci si mohou najít informace a stáhnout přihlášku na stránkách divadla.

Reklama

Další články

Načítám