Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože se Vladimír Kratina (59) účinkování v seriálech poslední dobou vyhýbal, nakonec si přiznal, že pouze divadlem se uživit nedá. Proto se nechal zlákat nabídkou do seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde se poprvé objeví už tento čtvrtek.

„Už není moc herců, kteří seriály opovrhují. Seriály beru jako součást profese. Divadlem se nedá uživit,“ přiznal Kratina v nedávném rozhovoru pro časopis Květy.

A rozpovídal se také o tom, jaká jeho postava Martina Jánského bude. „Je to postava záhadná, trošku desperát s minulostí kriminálníka, jenž dělal kopie starožitností a pašoval obrazy. Mám v nemocnici dceru, mladou lékařku, kterou hraje Anna Kulovaná. Dvacet let jsem ji neviděl, byl jsem v cizině. Snažím se přibližovat ke své dceři, ale její matka tomu brání,“ nastínil herec svou dějovou linku.

Vypadá to, že Kratina coby Jánský pořádně zamíchá s osudy postav. Do života totiž vpadne nejen dceři, ale také doktorce Valšíkové v podání Zlaty Adamovské, která z jeho přítomnosti nadšená rozhodně nebude.

Reklama

Další články

Načítám