Hlavní obsah
Článek

Britská aristokratka žijící v USA lady Victoria Hervey (47) se opalovala na pláži v Miami. Dáma, která v minulosti působila také jako modelka, se vystavovala v miniaturních bikinách v odstínech magentové barvy. Aristokratka se snaží stále udržovat ve formě a vypadat jako modelka, často je ale kritizována za příliš hubenou postavu.

Ač je pořád hubená jako lunt, přeci jen už nevypadá jako kostra potažená kůží, tak jako tomu bylo ještě před několika lety. Victoria se snaží zůstat v kondici, což je vidět i na jejím vypracovaném bříšku.

Victoria si před třemi lety nechala zmrazit vajíčka. Ač plánovala, že se do svých 45 let stane maminkou, zatím prý nenašla toho pravého.

„Doufám, že věda dokáže zastavit čas, než najdu toho správného otce pro své děti,“ svěřila se tehdy s tím, že by raději měla s otcem svých dětí vztah, a tedy že nechce jen anonymního dárce spermatu.

Loni prý uvažovala, že by se dárcem stal její kamarád. „Měla jsem přítele, který se měl stát mým dárcem spermatu. Měl se zapojit do života mého dítěte, ale jako přítel, nikoliv jako partner,“ vysvětlila v rozhovoru pro Daily Mail.

Když ale přišla doba covidová, z plánu na těhotenství sešlo a bývalá modelka si uvědomila, že ještě nenašla toho správného muže. „Jsem opravdu vděčná, že jsem s ním neměla dítě, protože nebyl ten pravý,“ uzavřela dáma, které už docela dlouho tikají biologické hodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám