Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Joey Turner (21) už nějakou dobu děsí fanoušky. Vzhledem k jeho váze, která činí pouhých 47 kilo, se o svého oblíbence z britské reality show The Only Way Is Essex (TOWIE) velmi strachovali a na sociálních sítích na něj apelovali, aby vyhledal pomoc.

Joey ale zarytě odmítal, že by měl problém, a tvrdil, že má zkrátka rychlé spalování. Nyní poprvé přiznal, že jsou věci jinak. Sláva se na něm nepěkně podepsala a psychické problémy utápěl v alkoholu.

„Odešel jsem z reality show kvůli studiu, ale neustále mě naháněli jako nějaké zvíře. To, že jsem veřejně známý, neznamená, že nejsem člověk. Lidé na to často zapomínají,“ rozpovídal se pro deník The Sun.

„Když se podívám na fotky, které jsem sdílel, vidím, jak smutný jsem byl. Cloumaly se mnou emoce a ty se pak odrazily na mém vzhledu. Neměl jsem vůbec čas jíst, byl jsem hrozně vytížený,“ popsal dále.

Kromě strachujících se fanoušků mu psali ale bohužel i internetoví trollové. Ti nejkrutější mu kvůli vzhledu vyhrožovali smrtí. Emoce nakonec pohřbil hluboko v sobě a oddal se večírkům.

Útěchu a pomoc mu nakonec poskytla rodina. „V jeden moment jsem cítil, že mi to přerostlo přes hlavu. Byl jsem na dně. Naštěstí mám báječnou rodinu. Moje maminka se o mě velmi dobře stará a je mi oporou celý život. Vždy dbá na to, jestli dobře jím a jak vše zvládám. Moje rodina je mojí léčebnou,“ přiznal.

O Turnerově dramatickém úbytku váhy se mluví zhruba od října loňského roku. Tehdy ale mladík ještě tvrdil, že je v pořádku a se svou váhou nic nenadělá.

„Mám 47 kilo, ale většinou se nevážím. Nezajímá mě moje váha. Jsem vychrtlý a nemůžu s tím nic dělat. Nebudu se za to nikomu omlouvat. Jsem zdravý, šťastný a mám kolem sebe lidi, kteří mě podporují,“ dušoval se.

Reklama

Další články

Načítám