Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Herečka Kristen Stewart (21), známá jako představitelka Belly Swan z fanoušky obdivované Twillight ságy, byla o víkendu spatřena na letišti Roissy v Paříži. Bohužel ani zdaleka nepřipomínala onu půvabnou mladou dívku hořící láskou po nesmrtelném upírovi v podání herce Roberta Pattinsona.

Stewart je známá tím, že si moc nepotrpí na úpravu svého zevnějšku, a tak ji francouzští příznivci měli možnost spatřit v džínách z kolekce Victorie Beckham (49), obyčejném triku a s bundou kolem pasu. S mastnými vlasy a se zřetelně unavenou tváří by v ní celebritu hledal málokdo.

Kristen nedávno podepsala kontrakt se značkou Balenciaga a stala se tváří jejich parfému. Ve chvíli, kdy si ji vzal do parády tým zkušených maskérů, vypadala mladá hvězda nesrovnatelně. Stačí trocha líčidel a z šedé myšky se vyloupne půvabná květinka.

“Kristen pro nás ztělesňuje přesně to moderní, co na vůních Balenciaga má být. Tuhle svou vlastnost doplňuje citlivostí a inteligencí," pěl ódy na herečku kreativní ředitel společnosti Nicolas Ghesquiere.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám