Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taylor Momsen (28) se po pěti letech blýskla na červeném koberci. Dorazila na udílení hudebních cen iHeartRadio Music Awards, kam vynesla krajkové minišaty.

Naposledy se objevila ve společnosti na udílení Alternative Press Music Awards v roce 2017, odkud si její kapela The Pretty Reckless odnesla cenu v kategorii nejlepší rockový umělec. Na akci tehdy také vystoupili.

Na iHeart Radio Music Awards loni zvítězili v kategorii umělec roku, zpěvačka se nicméně akce neúčastnila a cenu si nepřevzala. Letos byli se songem And So It Went nominováni v kategorii nejlepší rocková píseň.

Právě roky 2017-2018 byly pro herečku/zpěvačku nejnáročnější. Poměrně krátce po sobě zemřeli hned dva její blízcí a Taylor to absolutně zdrtilo. Černé myšlenky střídaly ještě černější a propadla se až na psychické dno.

„Můj život skončil a já se ponořila do velmi hluboké, temné díry, tvořené depresí a léky na předpis. Byla jsem troska. Vzdala jsem se života a všeho v něm. Nebyla jsem si jistá, jestli chci ještě dělat muziku. Úplně jsem to vzdala. Bylo to nesmírně temné období,“ popsala pro britský deník Metro začátkem loňského roku.

Z depresí ji dostala muzika. Stále skládá hudbu, točí alba a koncertuje. A jak je vidět, docela jí to svědčí.

Reklama

Další články

Načítám