Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Halsey (29) se postarala o to, aby byla na udílení hudebních cen iHeartRadio Music Awards středem pozornosti. Vynesla totiž outfit složený z krystalů Swarovski, který zakrýval jen nutné minimum.

Model vznikl ve spolupráci se značkou prádla Andres Sarda a kromě vršku, který popová diva jako by ani neměla, se skládal z rozšířených černých kalhot.

Loni v červenci se Halsey stala poprvé matkou, syna Endera má s partnerem Alevem Aydinem. Už pár měsíců po porodu vynášela sexy outfity, okamžitě totiž měla zpátky štíhlou figuru, kterou měla před těhotenstvím.

Ačkoliv ji za to fanoušci opěvovali, zpěvačka odmítala vytvářet iluzi, že takhle vypadají všechny matky po porodu. Promluvila proto k fanouškům prostřednictvím Instagramu, kde se podělila o neretušované snímky těsně po narození syna.

„Nerada bych přiživovala iluzi, že byste se měly cítit a vypadat skvěle ihned po porodu. To nebyl můj záměr. Nikdy už nebudu mít své předporodní tělo zpátky a nezáleží na tom, jak se změnilo, protože já mám nyní dítě. A to mě navždy změnilo emocionálně, duchovně i fyzicky. Tahle změna je trvalá a já nic nechci vracet zpátky,“ dala jasně na srozuměnou.

Své perfektní křivky se ale rozhodně nebojí předvést a nutno poznamenat, že figuru má opravdu skvělou, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám