Hlavní obsah
Článek

Herečka Patricie Solaříková (23) vyhlásila válku svým špíčkům a po vzoru slavných kolegů se dala na krabičkovou dietu.

„Loni v létě jsem popustila uzdu žravosti. Vrátila jsem se z pobytu v Americe mnohem oplácanější, protože jsem se tam živila výhradně hamburgery," popisuje příčinu své nadváhy hvězdička nekonečného seriálu Ulice.

Herečka se stávajícím stavem dlouho nic nedělala až do momentu, kdy se vše zlomilo. „V jednu chvíli jsem si řekla dost a začala s krabičkovou dietou," říká Solaříková a jedním dechem dodává: „Protože jsem se ještě o Vánocích přejídala cukrovím, tak jsem s programem začala až od třetího ledna. Od té doby jsem zhubla tři kilogramy a minimálně další tři chci v dohledné době shodit." Patriciiným ideálem jsou modelky od Victoria's Secret. Jelikož je realistka, tak by měla ráda zpátky aspoň stejnou postavu, kterou oplývala v roce 2008.

Stejný dietní program hodlá využít také Marta Jandová (49), se kterou bude hubnout i přítel Miroslav Verner (34). „Jde do toho se mnou a pomůže mi v motivaci," říká rockerka. Marta je výborná kuchařka a jídlem si s partnerem často zpestřovali společně strávené večery. Nového stravovacího režimu se ale nebojí. „Budeme mít neděle volné, takže můžu vařit jednou týdně," směje se Marta.

Reklama

Další články

Načítám