Hlavní obsah
Článek

Loni v létě se Veronika Arichteva (37) pochlubila novinkou. S manželem, režisérem Biserem Arichtevem, si pořídili vysněný dům. Vilku z 19. století s rozsáhlou zahradou sice chtějí nechat co nejvíce v původním stylu, rozsáhlá rekonstrukce je ale nezbytná.

Herečka se budoucím domovem pochlubila. Místo je aktuálně plné cihel a přestavby jsou v plném proudu. Na finální podobu svého vysněného hnízdečka si Veronika bude muset ještě nějakou dobu počkat. „Bydlíme v bytě se zahradou, dům máme poprvé až nyní,“ řekla Super.cz Arichteva, které 131 let starý domek učaroval.

Právě zahrada byla jedním z důvodů, proč s manželem nemovitost koupili. Proto Veroniku mrzí, že její část musela ustoupit nutné renovaci. „To je ta fáze proměny našeho snu, u které nemůžu být. Stresuje mě ho takhle vidět. Nejvíc mě mrzí ta boží zahrada, která kvůli nějaké retenčce, odvodu dešťovky a nové terase částečně padla. Ale přesadili jsme, co šlo, a zase jednou bude skákat přes kaluže. Jednou bude stejně zarostlá a tajemná,“ věří herečka.

Má i další sny, v půdním prostoru chce například zařídit velkou knihovnu a projektor s plátnem ke sledování filmů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám