Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Veronika Zelníčková Krejzová se pochlubila svojí devítiměsíční dcerou Amelií. Vzala ji na představení nového rodinného muzikálu Ostrov pokladů. Muzikál, kde hraje roli pirátky Mečakudly, bude mít premiéru v neděli v Divadle Broadway.

"Musím poděkovat rodině, babičkám. Dost často mi pomáhají i kamarádky, malou mi hodně hlídala třeba Míša Gemrotová, která má také malou dceru. A mám výhodu, že je dcera fakt zlatá, že ji, pokud to jde, mohu brát i s sebou," řekla Super.cz Veronika.

Devět měsíců po porodu ještě není na své váze, ale kila navíc na ní rozhodně vidět nejsou.

"Stále mám nahoře asi sedm kilo. Na oblečení to ale moc nepoznám, jsem spokojená. V Kvítku mandragory jsem to vyřešila tak, že jsem si vzala kostým po kolegyni Elis Ochmanové, svůj jsem nezapnula hlavně kvůli dekoltu," usmívala se. "Kojila jsem jen tři měsíce, ale větší dekolt mi zůstal," krčila rameny.

Kostým do Ostrova pokladů se šil až po porodu, tam se měnit nic nemuselo. Veronika si užívá, že je volný a nikde netlačí. "Je to příjemná změna. Mám ráda role ženských od rány," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám