Hlavní obsah
Článek

Rapper Soulja Boy (31) na sociální síti oznámil, že se poprvé stane otcem. S partnerkou Jackie čekají chlapce. Fanoušci jsou z radostné zprávy sice nadšení, ovšem neskrývali údiv, že jde o hudebníkovo první dítě.

Ne že by byl proutník, ale slavní rappeři ve společnosti obecně platí za rozsévače semene. Pochopitelně to nelze generalizovat, ale některé pověst opravdu předchází.

Za všechny lze jmenovat například rappera Futura, který má 8 dětí s 8 různými ženami, či rappera Fettyho Wapa, jenž zplodil už 7 potomků s 6 různými ženami, o jednu dceru bohužel před pár lety přišel. Za zmínku stojí i exmanžel Mariah Carey Nick Cannon. Ten se brzy stane otcem poosmé. Oplodnil už 5 různých žen, přičemž loni narozený syn Zen zemřel v pěti měsících na nádor mozku.

Jak se zdá, Soulja Boye, vlastním jménem DeAndre Cortez Way, házeli zjevně fanoušci do stejného pytle s plodnými kolegy.

„V 31 letech bude poprvé otcem? To se u rapperů jen tak nevidí,“ komentoval příspěvek, v němž nadšení rodiče oznamují pohlaví miminka, na Twitteru jeden ze sledujících a následovala záplava podobných.

„Nebudu lhát, jsem překvapený, že děti ještě nemá,“ přiznal další. „Myslela jsem, že má už tak 4-5 dětí,“ divila se jiná fanynka.

Takhle se Soulja Boy s partnerkou radovali, že budou mít syna.

Řada z nich ale přitom ani nevěděla, že má rapper partnerku. Na rozdíl od jiných kolegů, nedává své soukromí totiž vůbec na odiv. Není ani jasné, jak dlouho je s půvabnou kadeřnicí celebrit ve vztahu ani v kolikátém měsíci těhotenství Jackie je.

Jisté nicméně je, že se na miminko oba velmi těší. „Díky bože! Synku, budu tě milovat navždy,“ vzkázal synovi na sociální síti Soulja Boy.

Reklama

Další články

Načítám