Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Rihanna (36) byla nedávno spatřena, jak míří na párty do klubu Greystone Manor Nightclub v Hollywoodu, a jak se zdá, barbadoská kráska se rozhodla, že svá ňadra nebude oblékat do nepohodlných podprsenek a vůbec se bude chovat tak, jak se na hvězdu její velikosti příliš nesluší.

RiRi, která si vždy potrpěla na stylový vzhled, se v poslední době obléká opravdu prapodivně. Nedávno si na sebe vzala téměř průhledné tílko, pod které si nevzala podprsenku, a tentokrát udělala to samé.

I když Rihanna za uplynulý měsíc viditelně zhubla a na svou perfektní postavu by mohla obléci pěkné módní kousky, volí nepříliš vzhledné modely.

Podnikavá zpěvačka se nedávno rozhodla spojit síly se zpěvačkou Nicolou Roberts a podpořit novou televizní show, jejímž cílem bude objevit nový návrhářský talent. Vítěz bude mít možnost navrhnout Rihanně šaty na její letní vystoupení v Hyde Parku.

"Vždycky jsem milovala módu. V mém životě představuje neustálý zdroj inspirace a je to také důvod proč jsem vyrostla v osobnost a umělkyni, kterou jsem dnes," říká neskromně Rihanna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám