Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bonnie Wright (31) oznámila, že se vdala za dlouhodobého partnera Andrewa Lococa. Radostnou novinku oznámila na Instagramu, kde se pochlubili prstýnky.

„Včerejšek byl nejkrásnějším dnem mého života. Díky mému manželovi!“ popsala klip.

Fanoušci, ale i kolegové z Harryho Pottera ji v komentářích zahrnuli gratulacemi. Oslavné smajlíky jí poslal James Phelps, jenž v sérii ztvárnil jejího bratra Freda Weasleye, představitelka Pansy Parkinson Scarlet Hefner napsala: „Gratuluji oběma!“ a Afshan Azad, jež si zahrála Padmu Patil, vzkázala: „Moc vás miluji.“

Není jasné, jak dlouho jsou Bonnie a Andrew ve vztahu, společné fotky začali sdílet v září 2020. V únoru na svém youtubovém kanálu Bonnie oznámila, že se za partnerem přestěhovala z Los Angeles do San Diega.

„Dlouho jsme přemýšleli, ve kterém z těchto měst se usadit. Jsme připraveni začít společný život,“ nechala se slyšet.

Herečka byla v minulosti zasnoubená s hercem Jamiem Campbellem Bowerem, poznali se při natáčení posledního potterovského filmu, kde ztvárnil Gellerta Grindelwalda. Rozešli se nicméně v roce 2012.

Reklama

Další články

Načítám