Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladý talentovaný herec Oskar Hes si role pečlivě vybírá, v seriálech ani prvoplánových komediích ho nenajdete. Poprvé jste ho mohli výrazně zaznamenat ve dvoudílném televizním filmu Dukla 61 Davida Ondříčka. A tentýž režisér ho obsadil do hlavní role skutečné historické postavy Josefa Hasila přezdívaného Král Šumavy.

Jde o hrdinu, který je vlastně v českém kontextu superhrdinou, takže natáčení musí předcházet i fyzická průprava. "Na všechny ty akční scény se moc těším. Čekají mě kurzy střílení a jízdy na motorce. Jsem asi v polovině jízd, protože si dělám řidičák i pro sebe. Musím ještě trénovat na starém stroji, protože je to dobovka a bude to nějaká stará mašina," prozradil. V rámci filmu ho čekají i milostné scény hned se třemi herečkami.

Během našeho rozhovoru jsme se dostali k tomu, že se těší i na to, že si zahraje s bráchou.

"Tím ale nemyslím svého vlastního bratra Olivera, ale Jana Nedbala, se kterým jsme spolu hráli v divadle a budeme tady bratry hrát," uvedl na pravou míru Oskar, který si je s Nedbalem i stylem účesu opravdu podobnější než se svým dvojčetem. "Asi jak spolu trávíme dost času a máme společnou domácnost, tak možná člověka ovlivní, když je ten čas hodně intenzivní," míní Hes.

Jsou si herci Oskar Hes a Jan Nedbal podobní?
Mohli by se vydávat za dvojčata
10,7 %
Ani moc ne
89,3 %
Celkem hlasovalo 10988 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám