Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) kromě nejintimnějších partií ukázala svým fanouškům snad už vše. Ať už prsa čtenářům prestižního pánského časopisu nebo další ladné křivky svého krásného těla v mnoha jiných případech. A když tentokrát odložila osušku, překvapila nás ještě jednou věcí. Mrkněte do galerie, čím se Agáta může chlubit.

Hanychovou jsme zastihli v tělocvičně v pražském Břevnově, kam začala docházet, aby si zpevnila postavu. A její úsilí se neminulo účinkem. „Chodím sem pravidelně, a i když mě lidé podezírají, že nežeru, pravdou je, že jsem prostě zhubla cvičením. Mám teď na Kryšpína i přítele mnohem víc energie,“ řekla nám mezi řečí, když obcházela v rámci třicetiminutového kruhového tréninku osm posilovacích strojů.

„Hlavně jsem ráda, že tohle je fitness čistě pro ženy. Takže nás tady neobtěžují žádní čumilové,“ pochvaluje si Agáta. A když pak sundala osušku po převlečení, předvedla nám krásně vypracované bříško. „Kulturistka ze mě nikdy nebude, ale chci se cítit líp. Patří to i k mé práci,“ dodala Agáta.

Reklama

Další články

Načítám