Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doby, kdy pravidelně ukazovala svou figuru na přehlídkových molech, už jsou pryč. Dominika Mesarošová (38) odhaluje své křivky už jen sporadicky, většinou jen na dovolené u moře. A možná je to škoda. V posledních měsících na sobě totiž pořádně zamakala.

Svou formu nyní předvedla na exotické dovolené na Mauriciu, kam na několik týdnů vyrazila. „Do těchhle plavek jsem musela hodně zamakat, snad se vyplatilo,“ svěřila se Dominika, která si pobyt na ostrově v Indickém oceánu nemůže vynachválit. Ze syna Eliánka už je velký parťák na cesty. A aby místo poznali co nejvíce, střídají také destinace svého pobytu.

A přestože vypadá Dominika v plavkách fantasticky, na návrat k modelingu už to však nevypadá. „Tohle přenechám mladším, myslím, že je to u nás tak malý rybníček, že to dopřeji jiným. Já jsem se stáhla, jsem maminkou na mateřské a mám úplně jiný byznys, takže teď modeling vůbec,“ tvrdí Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám