Hlavní obsah
Článek

O víkendu se v Los Angeles předávaly ceny Screen Actors Guild Awards (zkráceně SAG), kde se objevila celá řada známých osobností. Mezi pozvanými nechyběl ani oblíbený pár Angelina Jolie (48) a Brad Pitt (60). Slavná herečka, která byla jako vždy perfektně oblečená, více než róbou, zaujala svou velmi štíhlou postavou.

Hvězda filmu Tomb Raider své extrémně hubené křivky ještě podtrhla výběrem tmavé barvy šatů, která, jak je známo, ještě zeštíhluje. Angelina, která je stále označovaná jako jedna z nejvíc sexy žen světa, bohužel o své ženské tvary přichází.

I přesto, že se tvrdí, že je herečka ve třetím měsíci těhotenství, její postava o tom ani trochu nevypovídá. Na jejím vzhledu se prý z velké míry podepisuje péče o děti, neustálé natáčení a samozřejmě stres.

Pravdou ale je, že si Jolie nepotrpí na vyváženou stravu. „Angelina ráno snídá lžíci kokosového oleje s trochou cereálií. Oběd buď vynechá, nebo si dá pár mandlí a gumových medvídků. K večeři obvykle mívá tenký steak s trochou červeného vína. Faktem je, že začíná vypadat nezdravě,“ uvedl zdroj z hereččina blízkého okolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám