Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kristýna Pyszková není ve světě modelingu nováčkem. Předváděla na světových přehlídkových molech, v zahraničí je jako modelka velmi úspěšná. Nyní se probojovala mezi desítku nejkrásnějších dívek Česka v soutěži Miss Czech Republic.

A i tady už má zase sebou velký úspěch. V soutěži o nejkrásnější tělo v plavkách obsadila třetí místo. "Snažila jsem se poslední týdny cvičit, třikrát týdně cvičení s trenérem. Snažila jsem se tomu dát, co nejvíc," řekla Super.cz Kristýna s tím, že se hodnotila nejen postava, ale také chůze či výraz.

"Příprava z fashion weeků mi pomohla. I když v Miss je chůze jiná, je více ženská, více se hýbe bokama, je to trošku něco jiného, tak zkušenosti jsou přesto k nezaplacení," usmívá se kráska.

Jaké jsou její největší modelingové úspěchy? "Určitě fashion weeky v Paříži, Miláně v Londýně. Přehlídky jako Dolce Gabbana, Marcesa a další. To si moc cením," dodala finalistka letošního ročníku Miss Czech Republic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám