Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Daniel Radcliffe (22) přijal před pěti roky nabídku hlavní role v divadelní hře Equus. Podmínkou bylo, že se svlékne a bude pobíhat před diváky zcela nahý. Představitel Harryho Pottera tehdy tvrdil, že s nahotou nemá žádný problém, a režiséři si to pamatují. John Krokidas ho obsadil do role básníka Allena Ginsberga a hodlá ho na plátnech ukázat zcela nahého. Nesmí si však holit rozkrok, protože ani beatnický básník Allen se neholil.

„Já jsem se svým tělem spokojený. Je to vtipné, skutečně, zrovna jsem diskutoval s chlapem, co bude točit můj nový projekt. Možná se tam ukáže trocha nahoty a on mi řekl: ‚Jen abys věděl, pokud budeš nahý, nesmíš si nijak upravovat ochlupení. Odehrává se to ve čtyřicátých letech a budeš hrát žida.‘ A já jsem mu odpověděl: ‚Mám tam toho docela dost i tak, člověče! Já se zase moc neupravuji.‘ Chci říct, že něco si tam nechávám, ze slušnosti,“ svěřil teď Daniel k roli ve snímku Kill Your Darlings.

Radcliffe není zastáncem moderního trendu vyholování. Nelíbí se mu prý ani ochlupení zcela zbavené dívky. „Už zabíhám příliš do detailů, ale nemám rád dívky, co dole nemají nic. Z toho šílím. Člověk tam musí něco mít, jinak to nahání hrůzu,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám