Hlavní obsah
Článek

Herečka Halle Berry (45) bojuje s expřítelem Gabrielem Aubrym o jejich společnou dceru Nahlu. Šarvátky vyústily v soudem projednávanou agresivitu a o rodiče a dívenku se začali zajímat sociální pracovníci. Ti doporučili modelovi Aubrymu terapie pro zvládání agresivity, malé Nahle psychologické terapie a oběma rodičům společně kurzy rodičovství.

K soudu v Los Angeles se museli Halle a Gabriel dostavit v pondělí 30. ledna, kde si vyslechli, že nejsou dobrými rodiči a měli by na sobě pracovat a přijmout pomoc v kurzech rodičovství pořádaných sociálními pracovníky z Los Angeles.

„Soudní zpráva doporučuje, aby Halle a Gabriel společně navštěvovali kury rodičovství, aby se naučili společně starat o Nahlu. Ty kurzy by jim měly pomoci zvládat společné problémy a stát se tak lepšími rodiči,“ píše magazín Radar Online.

Aubry se měl před několika dny pohádat s chůvou Alliance Kamden, do níž prý i strčil, když držela Nahlu v náručí. Model ale takové obvinění popírá a tvrdí, že chůva to po domluvě s Berry na něj sehrála. Hollywoodská herečka totiž žádá soud, aby jí dceru Nahlu svěřil do výlučné péče a on k ní neměl přístup.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám