Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanynky Emanuela Ridiho budou plakat štěstím. Oblíbený italský šéfkuchař nezmizí nadobro z obrazovek, jak to tvrdila některá média.

Když jsme se ho zeptali, jestli jeho kuchařskou show S Italem v kuchyní na televizní obrazovce už neuvidíme, tak jsme se dočkali zamítavé odpovědi. „Zeptejte se přímo v televizi. Já myslím, že nekončím,“ říká Ridi v našem videu a jedním dechem dodává: „Pokračování je zatím v jednání. Nemůžu říct konečné ano, ale bavíme se o tom."

Emanuel popřel spekulace, že by odmítl pokračovat v natáčení na televizi Prima Family z důvodu snížení honoráře. „Za všechno může jeden žárlivý producent. Slova o odchodu nikdy nevyšla z mých úst," říká Emanuel. „Pořad S Italem v kuchyni momentálně nevysíláme ani nevyrábíme, nicméně další spolupráce s panem Ridim není vyloučena," potvrdil kuchařova slova vedoucí oddělení PR Marek Winkler.

Ridimu v současnosti vyhovuje pauza během natáčení, neboť se může plně věnovat své manželce Janě, která bojuje s rakovinou.

Reklama

Další články

Načítám