Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zranění z dovolené v Řecku přináší Báře Basikové (61) další starosti. Muzikálová diva bude muset v dubnu podstoupit náročnou operaci kotníku, která je již třetí v řadě. Zranění je následkem ošklivého úrazu, který se zpěvačce přihodil loni během dovolené na řeckém ostrově Kós. Basiková si při pádu na kluzké hotelové podlaze zlomila kůstky v kotníku a poničila šlachy. Musela proto dlouho chodit o berlích a vzdát se pracovních aktivit.

„V dubnu bohužel podstoupím další operaci," potvrdila deníku Aha! Basiková. „Nebude to nic příjemného, už aby to bylo za mnou. Každopádně budu muset opět pracovně dost zvolnit," vzdychá zpěvačka.

Zdravotní obtíže dost komplikují zkoušky muzikálu Lucrezia Borgia, ve kterém má hlavní představitelka mnoho tanečních čísel. „Pan režisér chápe mé zranění a ze scénáře mi úplně vyškrtl náročné choreografické scény," svěřuje se deníku Bára, která bude muset i přes velké bolesti absolvovat 10. března obnovenou premiéru představení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám