Hlavní obsah
Článek

Málokdo by tomu věřil, ale svalnatý rocker Václav Bárta (43) doma hraje druhé housle. Hlavou rodiny je Eliška Bučková (34). Prozradila nám to Noidova neteř Simonka. „Všechno musí před Eliškou tajit,“ řekla nám dívenka ve videu.

Když se zamilovaná dvojice objevila v jednom obchodním středisku a vedla si za ruku malinkou holčičku, všichni se nechápavě divili. „Koupili jsme ji v Egyptě. Vyměnili jsme ji za čivavu,“ vtipkovala Eliška s Noidem. Pak ale řekli pravdu. „Simonka je moje neteř od bráchy Štěpána,“ vysvětlil sympaťák Noid. Ten se mohl smíchy potrhat, když jeho malá příbuzná naznačila, že co mu Eliška nařídí, okamžitě udělá.

„Nechceš říct, že je podpapučák? To není pravda!,“ čertila se naoko Bučková. Ta si s partnerem a jeho neteří nenechala ujít otevření ledové plochy ve Štěrboholích. „Bruslit umím úžasně, ale protože mě čeká velká krásná role v muzikálu Hamlet, tak nemůžu riskovat zlomeninu. Nechtěla bych přijít o takovou příležitost,“ dodala Bučková, která tak se svým přítelem a malou Simonkou jenom přihlížela bruslení ostatních.

Reklama

Další články

Načítám