Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalá rosnička televize Prima Romana Jákl Vítová (46) zažívá snad nejhezčí okamžiky v životě. Má dvě krásné zdravé děti, úspěšného manžela Petra Jákla, a navíc si může oddechnout i co se týče zdraví. Lékaři jí totiž oznámili, že přes hrozbu zhoubného nádoru je naprosto zdravá. „Našla jsem v sobě velkou sílu,“ prozradila nám ve videu.

„Dopadlo to dobře. Těsně před Vánoci mi přišly výsledky z histologie a je to v pořádku. Kromě holčiček je to pro mě další nejhezčí dárek,“ raduje se Romana. Ta musela na podzim na okamžitou operaci děložního čípku, při které jí lékaři nalezli další nebezpečné ložisko. Nyní se ukazuje, že jejich obavy byly zbytečné.

„Většinou se říká, že člověk získává zkušenosti z toho špatného a i o sobě se toho hodně dozví v krizových situacích. Sama jsem citlivý člověk, manžel by řekl, že jsem přímo přecitlivělá. Objevila jsem v sobě ale velkou sílu. Zjistila jsem, že jsem vůbec nebyla vystresovaná a nervózní. Nepřipouštěla jsem si to. Samotnou mě to překvapilo, ale neřešila jsem to až do operace, když jsem sháněla hlídání pro děti,“ říká krásná Romana, která si na mateřské přivydělává jako PR manažerka.

Přes operaci se nemusí bát, že už by nikdy nebyla maminkou. „Kdybychom chtěli třetí holčičku, můžeme ji mít. Není to ale na pořadu dne. Naše holčičky jsou totiž velmi živé. Musím je hlídat. Je s nimi hodně práce, takže možná až časem,“ uvedla v pražském Europarku, kde otvírala s dalšími celebritami ledovou plochu, na které si nejen děti mohou zařádit až do března.

„Na bruslích jsem naposled stála před pětadvaceti lety. Ale těším se, až budu s holkama chodit do dětských školiček. Oba jsme s manželem milovníci sportu, tak k němu chceme vést i naše děti,“ dodala Romana.

Reklama

Další články

Načítám