Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě Veronika Nová (37) má naprosto jasno v tom, jak by měl probíhat její vztah s recesistou Rudou z Ostravy. Pokud by jí zahnul, musí jí vše vyklopit. Pak má šanci, že s ním kráska nevyrazí dveře. „Chci o tom vědět,“ řekla nám ve videu Veronika.

„Jsem člověk, který nevěru dokáže odpustit, ale pokud jde jen o sex. Pokud je to nevěra, že se partner do druhého člověka zamiluje, je to jiná nevěra, a to už nevím, jestli bych to odpustila,“ přiznala Super.cz Nová.

Ta by radši všechno o avantýrách své lásky měla z první ruky a nedozvídala se to pokoutně. „Jsem trochu masochista. Když se něco děje, tak bych to radši věděla, než být za hloupou ženu, která je doma a muž je s někým jiným,“ vysvětlila nám svůj postoj na otevření kluziště v obchodním domě v Praze-Štěrboholích, kam dorazila s čtyřletým milovaným bratrancem Filípkem.

Sama ale o žádné nevěře svých dřívějších partnerů nic netuší. Ani Ruda ještě asi nezlobil. „Nevím o tom. Je možné, že mě někdo podváděl, ale nikdy jsem na to nepřišla,“ dodala půvabná herečka, která brzy nastupuje do slavného divadelního představení Dívčí válka.

Reklama

Další články

Načítám