Hlavní obsah
Článek

Travesti umělkyně Naděžda Krupská, která se proslavila v show Česko Slovensko má talent a nedávno navíc svým radikálním zhubnutím, se svlékla z večerní róby a ukázala se tak, jak se obléká v civilu. Poznali byste v čtyřiatřicátníkovi Davidu Turkovi Naděždu, která baví lidi fórky ve stylu Haliny Pawlowské?

Turek na sebe kvůli profesi denně nanáší snad tuny různých líčidel a tak není divu, že má brutálně zdevastovanou pleť. Díky známostem se ale stal jedním z prvních, kdo mohl v Čechách u proslulé kosmetoložky Inky vyzkoušet metodu kmenových buněk.

„V salónu se ze mě stal opět ošklivý chlap. Ale nelituju toho, protože jsem měl už spoustu zanedbaného akné,“ ušklíbá se Naděžda, která se po procedurách cítí snad i na korunku královny krásy. „Všechny modelky teď bez mrknutí oka strčím do kapsy,“ říká provokativně.

„Naděždě jsme aplikovali některé z řady zbrusu nových výrobků, které fungují na principu metody kmenových buněk. Kvůli nim má nyní znovu hebkou a vyhlazenou pleť. Skoro jak dětskou prdýlku,“ chlubí se jednaosmdesátiletá paní Inka, mezi jejíž klientky s dnes již dokonalou pletí patří i Kateřina Průšová, Eliška Bučková nebo Tereza Barošová. Sama kosmetoložka přes svůj věk nemá na obličeji jedinou vrásku. „Jsem chodící reklama na svůj salón,“ usmívá se.

Související témata:
Kmenové buňky

Reklama

Další články

Načítám