Hlavní obsah
Článek

Tak od téhle šikovné krásky by si chtěl nechat opravit auto každý muž. Šestadvacetiletá Tantin Meneses z Filipín pracuje jako automechanička. Na částečný úvazek se ale věnuje také modelingu a pózuje v bikinách.

Měnit pneumatiky a opravovat motory prý umí od svých patnácti let. V odvětví, které je zastoupeno převážně muži, se cítí jako ryba ve vodě. Nejraději prý pracuje sama a je ráda, když práce „odsejpá“.

„Kluci se za mnou chodí dívat, klábosí a sledují mě při práci. Já je ale ignoruju, chci, aby práce byla hotová co nejrychleji a bez rozptylování,“ řekla sličná žena deníku The Sun. Tantin přiznává, že se potkává i se sexistickými komentáři. Vůbec je ale neřeší.

„Proč by mě mělo zajímat, co si o mně myslí?“ ptá se. „Pracuji na autech a miluji to. Líbí se mi, když si ušpiním ruce, nesprchuji se a pořádně se pustím do práce,“ dodala s tím, že se samozřejmě umí proměnit i v půvabnou a dokonale upravenou modelku.

Práce automechaničky má samozřejmě i své nevýhody. „Jsem drobná, a tak nemohu nosit těžké věci, ale zase mám dost malé ruce na to, abych dosáhla na některé matice a šrouby, které je třeba utáhnout nebo povolit, šetří to čas,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám