Hlavní obsah
Článek

Do Westminster Abbey dorazili členové královské rodiny k oslavě Dne Commonwealthu. Vévodkyně Kate doprovodila prince Williama (41) a princ Charles dorazil s vévodkyní Camillou. Na mši chyběla královna Alžběta II. (†96), která se omluvila už minulý týden vzhledem k prodělanému covidu a problémům s mobilitou.

Kate na slavnostní příležitost zvolila kabátové šaty v jedné z barev ukrajinské vlajky, aby tím dala najevo svou podporu. Její outfit doladil klobouček a doplňky ze šperkovnice její zesnulé tchyně, princezny Diany (†36).

Modré kabátové šaty, které členky královské rodiny v Británii nosí velmi často, protože není vhodné, aby se na veřejnosti z jakéhokoliv svrchního oblečení vysvlékaly, ale stále musí vypadat elegantně, jsou z dílny návrhářky Catherine Walker. Ta byla oblíbenou návrhářkou právě i princezny Diany.

Po smrti designérky se značky ujal její manžel Said Cyrus. Šaty této značky se pohybují v cenové relaci od 73 tisíců korun výše.

Šperky, kterými modře laděný outfit doplnila, byly podle DailyMailu ze safírové kolekce, kterou dostala princezna Diana jako svatební dar od korunního prince Fahda ze Saúdské Arábie.

Reklama

Další články

Načítám