Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na nedělním udílení cen Critics Choice Awards si pro jednu sošku došla také herečka Melanie Lynskey, kterou si diváci pamatují jako otravnou sousedku Rose z oblíbeného sitkomu Dva a půl chlapa.

Herečka dorazila na předávání cen v sametovém obleku, takže na sebe, jako jedna z mála, neupozorňovala hlubokým výstřihem či vysokým rozparkem. Zásadní je u ní herecké umění a za něj si také odnesla cenu pro nejlepší herečku v dramatickém seriálu Yellowjackets.

Čtyřiačtyřicetiletá herečka z Nového Zélandu při přebírání ceny nezapomněla říct, že to nečekala. „Tahle řeč bude hodně špatná. V této kategorii bylo tolik úžasných žen, nemůžu tomu uvěřit. Nemůžu uvěřit tomu, že jsem jmenovaná spolu s vámi,“ uvedla dojatá Melanie a poděkovala všem svým kolegům a spolupracovníkům, kteří jí umožnili dělat to, co tak miluje.

Dále poděkovala lásce svého života, manželovi Jasonu Ritterovi, své dceři, ale i agentce. V poslední řadě poděkovala i své chůvě. „Nejdůležitější osobou, které musím poděkovat předtím, než ukončím svou řeč, je moje chůva Sally. Miluju ji. Je to absolutní anděl a v tuto chvíli je s mým dítětem, které je tak v bezpečí a já mohu díky ní chodit do práce. Za to ti, Sally, moc děkuji.“

Reklama

Další články

Načítám