Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byl to moment, kdy mohla zpěvačka Christina Aguilera (43) zazářit, místo toho se média spíš než na její brilantní výkon soustředily na úplně jinou věc. Aguileře totiž během vystoupení při pohřbu zpěvačky Etty James začaly po noze téct podivné tmavé pramínky tekutiny.

Nervózní zpěvačka, která se v posledních měsících potýká s rapidním přibíráním na váze, si již krátce po příchodu na pódium začala nohy utírat jak rukou, tak i jednou nohou o druhou. Když začala zpívat hit Etty James "At Last", po končetinách se jí už řinuly výrazné pramínky. Podle některých dohadů se jednalo o krev, ale důvodem bylo nejspíš falešné nástřikové opálení v kombinaci s potem.

Christina Aguilera se nechala slyšet, že právě Etta James byla její nejoblíbenější zpěvačkou a že je pro ni velkou ctí jí tímto vzdát hold. James zemřela 20. ledna po dlouhé nemoci ve věku 73 let. Byla známou představitelkou R’n’B, jazzu, swingu a gospelu.

Reklama

Další články

Načítám