Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Scenáristé seriálu Ulice jejich manželství sice rozvedli, ve skutečnosti k sobě mají Ljuba Krbová (65) a Adrian Jastraban stále blízko a pár si zahrají jinde. Herecká dvojice spolu poprvé stane na divadelních prknech v komedii Miluji tě, tak se měj.

Oblíbená seriálová a divadelní herečka je v jednom kole. Točí seriál Ulice, hraje své představení ve Werichově vile, ale pilně se připravuje na komedii Miluji tě, tak se měj, která se bude hrát od 23. března, kdy je premiéra v nově zrenovovaném pražském Divadle Metro, tak i na zájezdovkách.

„Moc se na to s Adrianem těšíme. A i když jsme to před lidmi na pár místech už hráli, jakousi trému máme i tak,“ svěřila se Super.cz herečka, která má na hru zatím velmi dobré reakce. „Diváci to ale hodně dobře hodnotí, z čehož máme velkou radost, a 23. máme v Metru premču, tak jsme zvědaví oba, jak to dopadne,“ uvedla Ljuba Krbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám