Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Honza Dědek dnes slaví padesátiny. Tvrdí o sobě, že není slavící typ a navíc tři poslední jubilea oslavil prací, protože připadla zrovna na den, kdy natáčí show 7 pádů Honzy Dědka.

„Když mi bylo čtyřicet, pozval jsem si 7 hostů, když mi bylo 45 pozval jsem si kapelu Jelen a ta pak hrála i po natáčení, takže z toho byl pěkný narozeninový koncert,“ prozradil Super.cz. Letošní narozeniny však budou ještě významnější. Jeho pořad by měli navštívit legendární Cimrmani.

„Myslím, že dokud tam nebudou sedět, nebudu tomu věřit. Zdeňka Svěráka jsem zval do pořadu několikrát, ale pokaždé odmítal s tím, že do talkshow nechodí,“ říká moderátor.

Nemožné se podařilo až díky fanynce a pravidelné divačce. „Zařídila to jedna úžasná dáma, Eva Venzhoferová, která často chodí do publika. A jednou po natáčení se mě u baru zeptala, proč jsem si ještě nepozval pana Svěráka. Vysvětlil jsem jí, že samozřejmě pozval, ale neúspěšně. A ona mi řekla, že se zná s Cimrmany a že to zkusí zařídit. Nevím, jak to udělala, ale zařídila to,“ raduje se Honza Dědek.

Soukromou oslavu má v plánu, až bude lepší počasí. Kulatiny oslaví v rodinném kruhu se svou přítelkyní Terezou, se kterou randí rok. Vzpomene si na nějakou divočejší oslavu? „Divočejší oslavy jsou tak divoké, že si je člověk většinou ostře nepamatuje. Dřív jsem byl schopný bavit se do ranních hodin. Ale dnes po natáčení to bude střídmější. Ráno vstávám, abych byl v 8 v rádiu,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám