Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletá dcera francouzského herce Alaina Delona (76) a holandské modelky Rosalie van Breemen (45) Anouchka Delon pomalu kráčí ve šlépějích svého otce. Hrála s ním dokonce v divadelní hře Erica Assouse „A typical day“, kde rovněž představovali otce s dcerou. Nutno podotknout, že Anouchka zdědila herecký talent po otci a krásu po matce a je dost možné, že o ní ještě hodně uslyšíme.

Nadějná herečka se narodila, když Delonovi bylo již 55 let a možná i proto má o své nejmladší dítě velký strach. „Můj táta je ochranář tak jako každý otec vůči své dceři. Chtěl by po mně, abych mu posílala sms pokaždé, když jdu do metra a když z něj vystoupím, abych mu řekla, že jsem v pořádku dojela. Radí mi, abych se chránila. Kdyby mě někdo přepadl na ulici a abych se mu nebránila a všechno mu dala,“ odhalila tátovy rady Anouchka.

Podle ní zdědila sílu charakteru po obou rodičích: „Je to vtipné. Když jsem vážná, máma mi říká, že jsem jako táta a přesně naopak. Takže ano, mám silnou osobnost jako oni oba. Nicméně, po tátovi jsem zdědila přecitlivělost,“ prozradila.

Známý svůdník Delon měl ve svém životě plno krásných žen. Zasnoubený byl například s herečkou Romy Schneider, ale v průběhu jejich vztahu si začal i s německou herečkou a zpěvačkou Nico. Ta Delonovi porodila syna Christiana, ale v roce 1988 ve věku 49 let zemřela při nehodě na kole. V roce 1964 se oženil s Nathalií Barthélemy, s níž počal syna Anthonyho. Patnáct let žil po boku francouzské herečky Mireille Darc a v roce 1987 se poznal s Rosalií van Breemen, s níž má dvě děti, Anouchku a osmnáctiletého Alaina-Fabiana. Jejich vztah se rozpadl v roce 2002.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám