Hlavní obsah
Článek

Herec Benjamin Bratt (58) byl na filmovém festivalu South by Southwest v texaském Austinu za štramáka. V černé mu to seklo a nutno podotknout, že ačkoliv mu táhne na 60, je to pořád fešák. Na akci zapózoval s kolegy z minisérie DMZ, kterou uvede HBO 17. března.

Benjamin je známý například ze seriálu Zákon a pořádek, komedie Slečna drsňák, akčňáku Catwoman a dalších. Rolemi policistů a agentů celkem proslul.

Pár dní před akcí herec poprvé promluvil o rakovině prsu své ženy, modelky a herečky Talisy Soto (54), s níž se oženil v roce 2002. Nemoc jí diagnostikovali v průběhu pandemie.

Obvykle pár informace ze svého soukromí nesdílí, jak ale uvedl Bratt v pořadu Today, chtějí s manželkou šířit povědomí o nemoci a apelovat na ženy, aby nepodceňovaly prevenci.

„Musíte o sebe pečovat. Neznamená to jen dobře jíst a žít zdravě, pravidelné lékařské prohlídky by měly být součástí vašeho života,“ vzkázal ženám Bratt.

Sdělil, že manželka podstoupila léčbu, která se na ní pochopitelně podepsala, ale nemoc je díky tomu v klidovém stadiu.

„Léky jí trochu narušily hormony, ale dobré je, že je aktuálně bez rakoviny. Takže si teď dáváme pozor, aby se nevrátila,“ ujistil.

Hvězdný pár v dubnu oslaví 20 let od svatby. Mají spolu dceru Sophii (19) a syna Matea (16).

Reklama

Další články

Načítám