Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český snímek Čtyři slunce sice na prestižním americkém festivalu Sundance žádné ocenění nezískal, česká veřejnost ale může být spokojená.

Domácí filmaři v čele s režisérem Bohdanem Slámou na filmovém festivalu rozhodně neudělali ostudu. Zejména Aňa Geislerová (48), která dobře ví, co se na podobných akcích sluší a patří, se ukázala v tom nejlepším světle. Super.cz se podařilo získat fotky ze soukromého alba herečky, na kterých pózuje před festivalovým plakátem ve slušivých úpletových šatičkách z italského módního domu Prada, černých punčochách a střevíčcích ze stejné kolekce podzim/zima 2012.

Na jedné z největších přehlídek filmu jde víc o umění, než o okázalé předvádění na rudém koberci. I díky nehostinnému prostředí studeného amerického Utahu návštěvníci příliš neřeší, co na sebe. Bylo proto velmi sympatické, že česká módní ikona nevyrazila na oficiální projekci v kombinéze a válenkách, jako druzí, ale udržela si styl hvězdy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám