Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Právenka latnatá (Andrographis paniculata, Měkýn latnatý) se v Čechách po vzoru světa stala velkým hitem a nedostatkovým zbožím. Češi včetně známých osobností si ji podobně jako Skandinávci oblíbili pro její přispívání k normální funkci dýchacího systému, ale především pro její hlavní sílu - úspěšnou cestu k normální činnosti JATER (jelikož dle vědeckých studií je Právenka latnatá 15x účinnější než ostropestřec!) a normální hladině CUKRU V KRVI. Potenciál však Thajsko, ve kterém se Právenka přirozeně vyskytuje, ještě nevyčerpalo. Na český trh přicházejí díky české společnosti HERBAL WORLD další dvě NOVINKY…

Svaté grály asijské medicíny: Žumen čtyřhranný a Trubkovec osinatý

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Úspěch potravinového doplňku IMUNworld s hlavní složkou Právenkou latnatou a také u sportovců oblíbeného doplňku STRONGMANworld s hlavní složkou Zázvorem černým následují další dva čistě přírodní doplňky stravy. Z jejich názvu lze vyčíst, jaké jsou zásadní účinky obsažených bylin, které odborníci za přísných hygienických podmínek zpracovávají, aby v pořádku doputovaly až k vám. Potravinové doplňky HEMOworld a URINworld stejně jako oblíbený IMUNworld a STRONGMANworld splňují výrobní normu GMP (Good Manufacture Practice). Cílem GMP je zvyšovat bezpečnost léčiv, potravin a kosmetiky. Potravinové doplňky neobsahují barviva, ani chemické přísady.

Nepříjemný pocit, svědění a pálení…!?

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Trápí Vás nepříjemný pocit, svědění a pálení? Potravinový doplněk HEMOworld je určený pro ženy i pro muže, jeho hlavními složkami jsou byliny ceněné ve východní medicíně - Žumen čtyřhranný (Cissus quadrangularis) a Reveň lékařská (Rheum officinale). Reveň lékařská přispívá k normální funkci STŘEV (vč. KONEČNÍKU), močového ústrojí a jater. Dále napomáhá k přirozené obranyschopnosti a pročištění organismu. U žen optimalizuje premenstruační syndrom a zvyšuje menopauzální komfort. Žumen čtyřhranný podporuje hubnutí a kontrolu tělesné hmotnosti. Další důležitou složkou HEMOworld je Šišák bajkalský (Scutellaria baicalensis), který udržuje normální stav kloubů a svalů.

Podpora normální funkce močového ústrojí - Trubkovec osinatý

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

V každém ročním období je močové ústrojí vystavováno častému výkyvu teplot, lehce tak může dojít k prochladnutí. Hlavní a jedinou složkou potravinového doplňku URINworld je bylina Trubkovec osinatý (Orthosiphon aristatus). Přispívá k normální funkci MOČOVÉHO ÚSTROJÍ - podporuje normální funkci LEDVIN, MOČOVÉHO MĚCHÝŘE a MOČOVÝCH CEST.

Už bylo dost všech chemických nakopávačů! Zázvor černý – speciálně pro muže

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Zvolte čistě přírodní cestu k nezdolné energii, zlepšení kondice a sportovních výkonů v každém věku. Zázvor černý je poprvé k dostání i na českém trhu. Pánové, běháte a těžce se Vám překonávají další kilometry? Cvičíte a máte pocit, že Vám docházejí síly a energie? Zázvor černý, neboli Kaempferia parviflora, jako přírodní ANTIOXIDANT působí příznivě na škodlivé volné radikály a tzv. oxidační stres, který hraje roli nejen při celkové únavě organismu a stárnutí. STRONGMANworld tvoří další významné byliny - kořeny Kozince blanitého podílejícího se na přirozené obranyschopnosti imunitního systému a Ženšenu pravého působícího na celkovou VITALITU, LIBIDO a SEXUÁLNÍ ZDRAVÍ. Potravinový doplněk doporučují sportovci Marek Peksa, úspěšný fitness trenér, lektor a hokejový brankář, a František Doubek, juniorský mistr světa v desetiboji, kterému se přezdívá „nový Roman Šebrle“.

Bestseller IMUNworld - Právenka latnatá, doporučuje ambasadorka Eva Decastelo

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Dlouhá historie Právenky sahá až do asijských kultur. Užívání jako takové pochází z Ajurvédy a zmiňují se o ní ve staré čínské medicíně i v Indickém lékopisu. Jde o antioxidant a vedle hlavní přednosti vedoucí k normální činnosti JATER a PROČIŠTĚNÍ, funkci DÝCHYCÍHO SYSTÉMU a hladině CUKRU V KRVI přispívá i k normální funkci TRÁVENÍ a OBĚHOVÉ SOUSTAVY. Udává směr k normálnímu stavu KLOUBŮ. Cílem je i přirozená OBRANYSCHOPNOST, IMUNITNÍ SYSTÉM. U žen přispívá k premenstruačnímu a menopauzálnímu komfortu. IMUNworld je opatřen certifikátem o zdravotní bezpečnosti Státního zdravotního ústavu v Praze.

Další články

Načítám