Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle bylo zázračně rychlé uzdravení. Jak Super.cz informoval, finalista Muže roku Jiří Hemelka byl před týdnem hned po příletu do Bangkoku kam odletěl na mezinárodní soutěž krásy, pozitivně testován na covid a kvůli zdravotnímu problému byl hospitalizován.

"Už je v pořádku, je negativní, včera ho propustili, koupil si letenku na místní aerolinku a hned odletěl za ostatními soutěžícími na ostrov, kde finále Mr. Global probíhá," řekl Super.cz ředitel soutěže Muž roku David Novotný.

"Je ještě unavený a cítí se oslabený, ale teplotu už neměl, a hlavně měl v nemocnici ten negativní PCR test. Držíme mu palce, aby mezi těmi osmatřiceti finalisty z celého světa uspěl," uzavřel Novotný.

Jiří Hemelka už se z Thajska ozval i svým sledujícím na sociálních sítích, kde se v živém vysílání podělil o své první dojmy po příletu na soutěž Mr. Global, jejíž finále proběhne ve středu.

Reklama

Další články

Načítám