Hlavní obsah
Článek

Doplňky, hračky i technické novinky za rekordně nízké ceny. Na internetu se v lednu objevuje stále více nabídek na zboží, které je možné ve srovnání s vánočními cenami získat se slevou 50 % až 90 %. Této nabídky využívá mnoho lidí, kteří tak mohou získat produkty ze všech možných oblastí. Na největším českém slevovém srovnávači SlevyDnes.cz lze kromě zboží nalézt také stovky podobných nabídek a dalších slev. Celková šíře nabídky na SlevyDnes.cz zahrnuje přes 2000 aktuálních slev, které lze zakoupit přes internet.

Nejprodávanější novinka roku, revoluční nanopodložka na mobil, brýle, GPS. Chytne a nepustí za neuvěřitelných 30 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fantastickou slevu 78 % má nyní vpravdě revoluční výrobek. Nanopodložka vyrobená z nanomateriálu se speciálním povrchem umožňuje odložit jakýkoli předmět, který se přichytí a „odlepit“ lze pouze s vynaložením mírného úsilí. Při zašpinění lze opláchnout teplou vodou a podložka opět lepí jako nová. Ideální doplněk do auta i k ostřejší jízdě, do kanceláře či domácnosti. Lehké předměty udrží i vzhůru nohama!

Výprodej repelentních náramků za skvělých 20 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Již dnes se lze vybavit na léto a využít skvělé nabídky koupi repelentních náramků za pouhých 20 Kč, tedy s 90 % slevou! Náramky jsou netoxické a šetrné k pokožce, repelentní efekt je dosažen esenciálními oleji, díky čemuž je vhodný i pro alergiky. Náramek má velmi dlouho životnost a působí „cool“, nabízí tak skvělou možnost ochrany i pro Vaše děti.

3 denní balíček služeb včetně polopenze v Krkonoších za skvělých 690 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel Javor se nachází v horské vesničce Malá Úpa, přezdívané „klenot Krkonoš“, pouhých 7 km od vrcholu Sněžky. Z hotelu lze dojet do nedalekého Relaxparku v Peci pod Sněžkou, do ZOO ve Dvoře Králové nad Labem. Součástí nabídky jsou snídaně formou švédských stolů, večeře, kulečník, fotbálek, slevy na konzumace na baru, masáže a hotelový minibus. Pokoje jsou vybaveny Wi-Fi připojením.

Nádherná dovolená pro DVA ve světoznámých slovenských Piešťanech za poloviční cenu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fantastickou dovolenou nabízí hotely s nádhernými pokoji umístěnými v centru tohoto skvostu mezi lázněmi. Součástí nabídky je například volný vstup do wellness centra (různé typy saun, vířivka, venkovní vyhřívaný bazén). Samozřejmostí jsou stylové restaurace, kavárna, masáže, zábaly, manipedi a další. Na vyžití je k dispozici nedaleké Ski Centrum Kálnica, aquapark, kino, divadlo. Skvělým tipem pro zpestření může být návštěva hradu Čachtice, proslaveného filmovým eposem Báthory!

Trendem lednových dnů jsou zeštíhlovací programy, jednu z nejefektivnějších cest představují superlevné vibrační plošiny.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vibrační plošiny umožňují nejen zhubnout, ale i vytvarovat postavu. Velkou výhodou je zde takřka nulový nárok na aktivní účast zákazníka, není nutné se převlékat, ani sprchovat. Plošiny jsou tak ideální například i pro lidi s nadváhou, pro které klasické cviky mohou znamenat zdravotní komplikace. Při cvičení dochází také k podpoře krevního oběhu a nárůstu svalové hmoty. Spolu s velmi nízkou cenou tak vibrační plošiny získávají na popularitě u stále většího počtu zájemců.

Další články

Načítám