Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka a herečka Jennifer Lopez (54) je poslední dobou jako vyměněná. Nejen, že zázračně omládla, ale z její tváře lze vypozorovat pocit štěstí a zamilovanosti. Prsty v tom má jistě její partner, o 18 let mladší tanečník Casper Smart. Ten také nemohl chybět u pátečního focení v Miami, při němž se jeho milá oblékla pouze do sexy bílých plavek. V momentech volna si pak vyměňovala s Casperem něžnosti nebo se smyslně protahovala a špulila svůj věhlasný zadeček...

Smart Jennifer skutečně vlil novou krev do žil a po náročném rozvodu se zpěvákem Marcem Anthonym, jenž byl jejím manželem sedm let a měli spolu dvě děti, má J-Lo zase důvod k úsměvům. A její tanečník to jistě cítí úplně stejně.

„Náš věk je jen připomínkou, jak dlouho jsme na této zemi a kolik drahocenného času nám zbývá. Všichni bychom měli ctít náš vymezený čas a oddávat se vášním a snům. Takže zavřete oči a otevřete svá srdce. Milujte se a buďte šťastní,“ napsal před časem Casper na svůj Twitter.

Reklama

Další články

Načítám