Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Halle Berry (57) se kritiky rozhodně nebojí. Na udílení filmových cen Critics' Choice Awards v Los Angeles přišla s novou frizúrou, kterou vzdala hold své postavě Storm z X-Menů.

Jednu půlku hlavy nechala úplně nakrátko, zatímco tu delší odbarvila do stříbrna. K tomu vynesla elegantní sametový kostýmek značky Dolce & Gabbana s bílým korzetem, který podtrhl její ženskost.

Herečka přebrala cenu SeeHer Award, jež se uděluje ženám, které bojují za rovnost pohlaví a vybírají si role, které boří stereotypy. Mezi ty se oscarová herečka rozhodně řadí nejen díky jedné z posledních rolí zápasnice MMA ve filmu Modřiny.

Halle na akci doprovodil partner Van Hunt, se kterým to dala dohromady v roce 2020. Není to poprvé, co Berry vzbudila rozruch účesem. Na loňských Oscarech předvedla asymetrické mikádo, kterému se dostalo mnoho hejtů.

Fanouškům se velmi ulevilo, když později přiznala, že šlo o paruku. Hereččiny dlouhé vlasy totiž milují a nechtělo se jim věřit, že by lokny vyměnila za „takovou hrůzu“, jak účes označovali. Uvidíme, jakých reakcí se Halle dočká tentokrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám