Hlavní obsah
Článek

Na galavečeři pořádanou značkou Chanel dorazila celá v černém, nuda to ale nebyla. Emma Watson (33) si naopak dala záležet, aby mezi slavnými hosty nezapadla. Výraznými kozačkami nad kolena, sakem a šaty s topem suplujícím podprsenku se jí to povedlo na jedničku.

Emma Watson módu miluje, vidět ji můžete v minimalistických kouscích, ale nebojí se ani výrazných rób. Pokud byste ji ale potkali v civilu, dost možná byste ji minuli bez povšimnutí. Když nepracuje, snaží se být nenápadná.

„Když vás někdo pozná, vyvolá to obvykle dominový efekt,“ svěřila před pár lety v magazínu Vogue. „Luxusní kabelky a sluneční brýle budí pozornost,“ říká, nač si dává pozor. „Lidé si vás také nevšímají tam, kde vás nečekají. Třeba když letím se společností EasyJet (nízkonákladové aerolinky - pozn.), nikdo se ke mně obvykle nehlásí, protože mě tam prostě nečekají,“ uvedla.

Akce, jíž se herečka zúčastnila, se konala v londýnském West Endu v předvečer předávání cen BAFTA. Ty se budou udílet v neděli večer v Royal Albert Hall.

Předávání filmových a televizních cen přináší prostor pro eleganci i extravaganci, červený koberec k popuštění uzdy fantazii přímo vyzývá. Letos však bylo hostům doporučeno, aby se oblékli s respektem k válečnému konfliktu na Ukrajině.

„Agentům hvězd bylo doporučené, aby se hosté oblékli s ohledem k událostem, panuje obava, že by se výrazné modely jevily nevhodně vzhledem k válce na Ukrajině,“ cituje Sun on Sunday zdroj ze zákulisí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám