Hlavní obsah
Článek

Porucha příjmu potravy se u ní nerozvinula jako u mnoha jiných dívek kvůli vzhledu, ale po odstranění osmiček, zubů moudrosti. „Nemohla jsem jíst a dostala jsem se do začarovaného kruhu. Spadla jsem do toho a bylo velmi těžké najít cestu zpět,“ vzpomíná dnes čtyřicetiletá Leah Williams na dobu, kdy jí bylo 19 let.

V nejhorším období, to jí bylo dvacet, její váha klesla na děsivých 35 kilogramů. Ztratila menstruaci a lékaři jí řekli, že nebude moct mít další děti. Tehdy už měla syna Jacoba.

Další čtyři roky trvalo, než začala s léčbou, která naštěstí byla úspěšná. Hnacím motorem pro ni byl právě syn.

Ve 24 letech se vdala za manžela Nicka (49) a dočkali se dcery Eleanor (15). „Nechtěla jsem víc dětí, dlouho jsem byla svobodná matka. Ale pak jsme se rozhodli, že ještě jedno mít budeme,“ říká dnes s úsměvem. U jednoho, respektive dvou ale nezůstalo.

Dnes mají manželé celkem 9 dětí ve věku 21 let - 4 měsíce. „Neplánovali jsme jich tolik, prostě se to stalo,“ směje se Leah. Dokonce uvažují o desátém, aby měli sudý počet potomků. „Za nic na světě bychom naši rodinu nevyměnili. Je to chaotická a bláznivá domácnost, ale krásná,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám