Hlavní obsah
Článek

Objevila se na opulentním večírku, kde byl ve světové premiéře představen nový film Serpentine její kamarádky Evy Doležalové. Hana Vagnerová (41) na akci sice rozdávala své oslňující úsměvy, ale v soukromí ji, stejně jako většině dalších lidí, do smíchu příliš není.

„Všichni se v této době cítíme špatně, všichni tu úzkost prožíváme. Asi není člověk, který by na to nemyslel,“ odkazovala k válečné situaci na Ukrajině herečka.

„Před pár dny jsem se vrátila z Říma, kde jsem bydlela u jednoho z mých nejlepších kamarádů. Narodil se v Bejrútu v době, kdy zrovna bombardovali porodnici. Vyprávěl mi o tom, jak prožil několik let v bunkru a poskytl mi úhel pohledu, jak se na věc dívat,“ vyprávěla Super.cz Hanka.

„Nejdůležitější je totiž neklesnout na duchu. Jejich tatínek jim zakázal sledovat zprávy, každý den v bunkru hráli na hudební nástroje, snažili se prostě povzbudit ducha,“ popsala svůj aktuální postoj Hanka a jedním dechem dodala: „To se snažím dělat i já. Tak vnímám i dnešní akci. Pokud najdeme něco, co nás těší a čím pomůžeme sami sobě, tak pak budeme mít víc energie k tomu pomáhat zase dál,“ míní herečka.

Ta se teprve před pár dny vrátila z Itálie, poslala peníze na Člověka v tísni a nyní se bude chtít zapojit ještě aktivněji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám