Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadská kráska Khloe Terae se jako modelka prosadila díky magazínu Playboy. Obálku pánského časopisu svými sexy křivkami ozdobila už několikrát. Naposledy ji fotografové zvěčnili na Miami Beach, kde si dopřávala relax na pláži. Modelka s výraznými křivkami předvedla všechny své přednosti v bikinách se zvířecím potiskem. Doprovod jí pak dělal její psí mazlíček.

Glamour modelka se pořád udržuje ve formě a není divu, že patří k oblíbeným plavkovým modelkám. Mimo jiné pózuje na žhavých fotkách pro jednu kalifornskou značku balené vody. Khloe také patří k ženám, které otevřeně mluví o nejrůznějších úpravách zevnějšku. Podstoupila několik plastik poprsí, a dokonce i na intimních partiích.

„Kromě prsou jsem si nechala udělat nos a odstranit stydké pysky,“ v rozhovoru pro podcast Inside. A to ještě před osmnáctými narozeninami. „Dělala jsem gymnastiku a nosila trikoty a podobně. Připadalo mi to prostě neestetické, tak jsem si nechala upravit vaginu a miluji to,“ vysvětlila, proč si nechala sáhnout na intimní partie.

Terae ale rozhodně neutrácí jen za plastiky. Své výdělky směřuje i na podporu dětí s autismem, kterým trpí její mladší bratr James.

Reklama

Další články

Načítám