Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda reality show Makléři z Hollywoodu Chrishell Stause (40) dala jasně najevo, že se nebojí ztrapnit každého, kdo jí pošle nevyžádaný nahý snímek.

Ve svých Instastories se svěřila, že jí od jednoho ze sledujících přišla fotka přirození. A aby dala dotyčnému za vyučenou, přeposlala obnažený snímek jeho matce.

„Nerada nacházím ve svých zprávách takové obrázky, to asi nikdo,“ vyjádřila se k věci Chrishell. „Tak jsem ho přeposlala matce dotyčného. Pro její dobro jsem určitou část fotky zakryla smajlíkem v podobě lejna. Označil ji totiž na svém profilu v rámci MDŽ,“ pokračovala.

„Takže prosím, pánové, neposílejte mi takové fotky. Nebudu je zveřejňovat, ale přepošlu je vašim matkám, sestrám, manželkám, přítelkyním atd.,“ poradila jedincům, kteří by měli stejný nápad.

Chrishell je aktuálně single, na sklonku loňského roku se po pětiměsíční známosti rozešla s kolegou z Makléřů Jasonem Oppenheimem. Do budoucna preferuje partnera, který nebude slavný.

„Upřednostnila bych někoho mimo šoubyznys, ale je to těžké. Když v tom žijete, potkáváte jenom slavné lidi,“ uvedla pro TMZ.

Dobře nedopadl ani její předchozí vztah s dalším slavným mužem, hvězdou seriálu Tohle jsme my Justinem Hartleyem. Randili od roku 2014, v roce 2017 se vzali. O dva roky později ale herec požádal o rozvod.

O tom, že se s ní chce rozvést, ji informoval údajně pouhých 45 minut předtím, než žádost podal, tvrdí realitní makléřka. V době jejich rozvodu byla spojována s tanečníkem Keem Motsepem.

Reklama

Další články

Načítám