Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hezky se poslouchá, ale také se na ni dobře dívá. Umělkyně Zea sází během svých vystoupení na hudební projev, ale nepodceňuje ani vizuální stránku věci. S výběrem outfitů na vystoupení jí často pomáhá stylista Miro Romaniv, životní partner influencera Kovyho.

„Pokud ho nemám nablízku, tak je aspoň na telefonu. Máme dost podobný vkus a na akcích je to na devadesát procent jeho práce. Myslím, že jsme dobrý tým,“ prozradila půvabná slovenská hvězda.

Zpěvačka a tanečnice vystoupila na koktejl party šperkařského domu Bulgari, na kterém proběhla světová premiéra krátkého filmu z dílny režisérky Evy Doležalové. Na akci byla slovenská kráska ozdobena také diamantovými šperky z hadí kolekce, což odkazovalo na hlavní motiv filmu.

„Cítím se o něco lépe než ve všední dny,“ vtipkovala Zea, která na sobě měla šperky za stovky tisíc. „Je to velká zodpovědnost, protože se může cokoli stát, zároveň je to ale strašně krásný pocit a ráda si ho vychutnávám,“ dodala partnerka českého rappera Paulieho Garanda.

Dřív se talentovaná umělkyně o šperky příliš nezajímala, poslední tři roky si ale dělá radost hodnotnějšími kousky. „To mě lidé z mého okolí naučili. Nikdy jsem šperky nenosila. Vystupovala jsem ale na podobných krásných akcích, nebo jsem je předváděla. Později jsem si začala pořizovat takové kousky sama a svou kolekci rozšiřovat. Je to dobrá investice,“ dodala na závěr.

Reklama

Další články

Načítám