Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvacetiletá Michaela Doubravová se objevila už jako svérázná dcera Miluše Bittnerové v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Poté si ji vybrali pro roli jedné z pacientek Karla Rodena v Terapii. Teď dostala další televizní šanci, bude se objevovat v nekonečné Ulici. "Budu mít dějovou linku kolem Matěje Jordána," prozradila Super.cz.

Míša se také účastnila show Cesta ke slávě, kde usilovala o roli Mariany v muzikálu Robin Hood. Té se dočkala až po dvou letech, díky těhotenství Lucie Šoralové, která Marianu alternovala a bylo potřeba ji v pohybově náročné roli nahradit. O víkendu měla Doubravová premiéru společně s Tomášem Savkou.

Míša nosila skoro dva roky rovnátka na horních i dolních zubech. Právě proto ji některé role míjely. "Mariana s rovnátky by vypadala trochu zvláštně," smála se svým novým, dokonalým úsměvem herečka a zpěvačka, která má ve svých letech už čtyři roky vážný vztah se synem muzikanta z Olympiku Milana Peroutky. "Ale teprve teď si konečně kupujeme velkou manželskou postel," svěřila Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám