Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá řada pořadu Peče celá země, která míří na obrazovky, bude mít novou porotkyni. Místo po známé cukrářce Mirce van Gils Slavíkové zaujme blogerka, lektorka, spisovatelka a „makronková královna“ Michaela Landová.

Z nabídky stát se porotkyní populární show byla překvapená. „Oslovili mě sami. Česká televize mi zavolala a nabídli mi, jestli nemám zájem přijít na casting,“ popsala Super.cz Míša, která se hlásila do první řady jako soutěžící.

„Takže jsem si po těch dvou letech myslela, že mi televize nabízí místo soutěžícího, pro mě bylo překvapující, že to bude post porotce,“ řekla nám cukrářka, kterou do první řady nevzali kvůli řadě zkušeností a živnostenskému listu, který jako profesionálka má.

Nad nabídkou však nepřemýšlela a s nadšením ji vzala. „Měla jsem trochu nevýhodu oproti zbytku štábu, já jsem vůbec nevěděla, jak to probíhá, co mě čeká. S porotcováním jsem zkušenosti neměla, ale myslím, že jsem naskočila docela dobře,“ dodala Landová.

Reklama

Další články

Načítám